Soros Foundation Moldova (FSM)

Consolidarea abilităților jurnalistice a comunicatorilor din organizațiile societății civile pentru o comunicare externă eficientă

 

Prin implementarea acestui obiectiv vom oferi sprijin OSC-urilor în creșterea abilităților profesionale de comunicare externă (prin mass-media tradițională și cea online), precum și în elaborare de strategii de comunicare inclusiv în condiții politice adverse. 

Activități pentru 2020:

Proiectul este de 2 ani (2019-2020) și presupune implementarea mai multor activități care se vor succede și completa în timp. La prima etapă a fost organizat în training comun pentru un grup de 12-15 reprezentanți/comunicatori din cadrul organizațiilor societății civile. La cea de a doua etapă, au fost selectate, din numărul participanților la training, 3-5 organizații pentru care se vor oferi sesiuni de profesionalizare aprofundate în regim in-house. La ultima etapă, cu organizațiile selectate se va lucra la elaborarea/ajustarea strategiilor de comunicare pentru a răspunde criteriilor de profesionalism și eficiență.