Soros Foundation Moldova (FSM)

Buna Guvernare

Misiunea departamentului este de a spori transparenţa, responsabilitatea, eficienţa şi eficacitatea guvernului în conformitate cu agenda Europeană.
 

Justiție și Drepturile Omului

 

Viziunea departamentului: un sistem de justiție echitabil, accesibil și predictibil, care garantează respectarea și protecția efectivă a drepturilor fundamentale ale omului.

 

Sănătate publică

 
Misiunea departamentului: de a susţine şi contribui la elaborarea şi promovarea politicilor și practicilor de sănătate bazate pe dovezi, care promovează drepturile omului, incluziunea socială și justiția.

Mass-media

Misiunea departamentului: consolidarea societății deschise, participatorii și pluraliste, bazată pe valorile democratice, prin implementarea în activitatea instituțiilor mass-media din Republica Moldova a standardelor democratice de libertate și independență editorială, diversitate și pluralism, pentru susținerea democrației și consolidarea vectorului european de dezvoltare.

Alte inițiative

Proiecte implementate pe parcursul anului 2018

Fundația Soros-Moldova trece la regimul de lucru la distanță

 Prieteni,
Respectând recomandările medicilor și autorităților, Fundația Soros-Moldova a luat decizia să contribuie la reducerea riscurilor de infectare cu noul tip de coronavirus a angajaților, partenerilor și beneficiarilor.

Începând cu ziua de luni, 16 martie, întreaga echipă a Fundației Soros-Moldova trece la regimul de lucru la distanță.

Vă rugăm să rămâneți în contact prin telefon și email, echipa noastră își continuă activitatea.

Aveți grijă de sănătatea voastră și a celor dragi!