fbpx

Statut Finalizat

Procedura Licitație în baza de calitate și cost

Termen-limită

pentru depunerea dosarelor de participare

vineri, 15 octombrie 2021, ora 17.00

Modalitatea de contractare Contract de prestări servicii persoană juridică

Selectarea unei case de producție pentru elaborarea unui spot video

Data publicării
marți, 5 octombrie 2021, ora 15.00

Selectarea unei case de producție pentru elaborarea spot-ului video cu rezultatele proiectului „Promovarea activității Poliției bazată pe drepturile omului în Republica Moldova”.

Context

Departamentul Justiție și Drepturile Omului implementează proiectul ”Promovarea activității Poliției bazată pe drepturile omului în Republica Moldova”.

Pentru a reflecta rezultatele atinse de proiectul menționat pe parcursul celor 3 ani de implementare, Fundația Soros Moldova își propune realizarea unui spot video. În acest sens, urmează să fie contractă o casă de producție pentru elaborarea spot-ului video, cu rezultatele proiectului „Promovarea activității Poliției bazată pe drepturile omului în Republica Moldova”.

Obiectivul concursului

Scopul spotului video este să informeze publicul despre rezultatele implementării proiectului sus menționat, impactul și durabilitatea proiectului într-o manieră interactivă, cu intervievarea unor experți din proiect, unor beneficiari precum și cu valorificarea rezultatelor proiectelor de activitate polițienească comunitară.

Documente

Date de contact și informații suplimentare

Mihaela Burduja

  • Directoare de Proiect
  • Mod de comunicare: În formă scrisă, prin email
  • Email: mburduja@soros.md