Soros Foundation Moldova (FSM)

Buna Guvernare

Misiunea Departamentului este să sporească transparența, responsabilitatea, eficiența autorităților publice.
 
PRIORITĂȚILE DEPARTAMENTULUI

Justiție și Drepturile Omului

 

Viziunea departamentului: un sistem de justiție echitabil, accesibil și predictibil, care garantează respectarea și protecția efectivă a drepturilor fundamentale ale omului.

 

Sănătate publică

Misiunea departamentului este să promoveze buna guvernare în sectorul sănătății, să contribuie la sporirea accesului echitabil al populației la servicii de sănătate șI sociale care răspund nevoilor acestora, și să promoveze acțiuni responsabile pentru protecția mediului.

Mass-media

Misiunea departamentului: consolidarea societății deschise, participatorii și pluraliste, bazată pe valorile democratice, prin implementarea în activitatea instituțiilor mass-media din Republica Moldova a standardelor democratice de libertate și independență editorială, diversitate și pluralism, pentru susținerea democrației și consolidarea vectorului european de dezvoltare.

Alte inițiative

Proiecte implementate pe parcursul anului 2018

Vizita de studiu la Coalitia Antidiscriminare din Bucuresti

In perioada 24-29 aprilie 2012, un grup de 20 de persoane, format din organizaţiile membre ale Coaliţiei Nediscriminare din Republica Moldova şi beneficiarii de granturi ai Programului Egalitate si Participare Civica al Fundatiei Soros-Moldova au beneficiat de o vizită de studiu la Coaliţia Antidiscriminare din Bucureşti.
Mai multe poze de la această activitate pot fi accesate aici