Soros Foundation Moldova (FSM)

Buna Guvernare

Misiunea departamentului este de a spori transparenţa, responsabilitatea, eficienţa şi eficacitatea guvernului în conformitate cu agenda Europeană.
 

Justiție și Drepturile Omului

 

Viziunea departamentului: un sistem de justiție echitabil, accesibil și predictibil, care garantează respectarea și protecția efectivă a drepturilor fundamentale ale omului.

 

Sănătate publică

 
Misiunea departamentului: de a susţine şi contribui la elaborarea şi promovarea politicilor și practicilor de sănătate bazate pe dovezi, care promovează drepturile omului, incluziunea socială și justiția.

Mass-media

Misiunea departamentului: consolidarea societății deschise, participatorii și pluraliste, bazată pe valorile democratice, prin implementarea în activitatea instituțiilor mass-media din Republica Moldova a standardelor democratice de libertate și independență editorială, diversitate și pluralism, pentru susținerea democrației și consolidarea vectorului european de dezvoltare.

Alte inițiative

Proiecte implementate pe parcursul anului 2018

Consultant web design

Fundația Soros Moldova inițiază un proces de modernizare a paginii web. În acest scop, Fundația urmează să contracteze serviciile unui consultant/unei consultante în domeniului web design-ului pentru: elaborarea sarcinii tehnice (technical requirements), asistare la selecția companiei care va elabora website-ul, supervizare și recepționare tehnică a site-ului.

Calificări și experiență

  • Cel puțin 5 ani de experiență în domeniu
  • Cel puțin 5 lucrări similare desfășurate anterior
  • Experiență demonstrată în prestarea serviciilor de consultanță IT / webdesign, dezvoltare de produse online similare, în special organizațiilor non-guvernamentale și instituțiilor internaționale.
  • Experiență demonstrată în elaborarea documentelor de lucru în domeniul web designului
  • Experiență demonstrată în supervizarea lucrărilor de web design
  • Cunoștințe în domeniul tehnologiilor moderne și capacitate de identificare a celor mai potrivite soluții tehnice pentru web site-ul Fundației Soros Moldova
  • Experiență pozitivă de comunicare cu contractorii și prestatorii de servicii de web design
  • Cunoașterea limbii române și a limbii ruse. Cunoașterea limbii engleze va fi considerată un avantaj
  • Responsabilitate, flexibilitate și capacitate de respectare a termenelor-limită.

 

Dosarele de participare vor fi expediate pe adresa procurement@soros.md până la 4 mai 2021, ora 23:59. Cu mențiunea în linia de subiect „Consultant web design”.

Persoana de contact pentru întrebări de precizare și informații adăugătoare, Dmitri Gudumac, manager de Comunicare, dgudumac@soros.md.