Soros Foundation Moldova (FSM)

Buna Guvernare

Misiunea Departamentului este să sporească transparența, responsabilitatea, eficiența autorităților publice.
 
PRIORITĂȚILE DEPARTAMENTULUI

Justiție și Drepturile Omului

 

Viziunea departamentului: un sistem de justiție echitabil, accesibil și predictibil, care garantează respectarea și protecția efectivă a drepturilor fundamentale ale omului.

 

Sănătate publică

Misiunea departamentului este să promoveze buna guvernare în sectorul sănătății, să contribuie la sporirea accesului echitabil al populației la servicii de sănătate șI sociale care răspund nevoilor acestora, și să promoveze acțiuni responsabile pentru protecția mediului.

Mass-media

Misiunea departamentului: consolidarea societății deschise, participatorii și pluraliste, bazată pe valorile democratice, prin implementarea în activitatea instituțiilor mass-media din Republica Moldova a standardelor democratice de libertate și independență editorială, diversitate și pluralism, pentru susținerea democrației și consolidarea vectorului european de dezvoltare.

Alte inițiative

Proiecte implementate pe parcursul anului 2018

Fundația Soros-Moldova trece la regimul de lucru la distanță

 Prieteni,
Respectând recomandările medicilor și autorităților, Fundația Soros-Moldova a luat decizia să contribuie la reducerea riscurilor de infectare cu noul tip de coronavirus a angajaților, partenerilor și beneficiarilor.

Începând cu ziua de luni, 16 martie, întreaga echipă a Fundației Soros-Moldova trece la regimul de lucru la distanță.

Vă rugăm să rămâneți în contact prin telefon și email, echipa noastră își continuă activitatea.

Aveți grijă de sănătatea voastră și a celor dragi!