fbpx

Statut Activ

Tipul evenimentului

Online cu înregistrare

Privește pe

soros-md-event

Data evenimentului:

marți, 14 februarie 2023, ora 10.00

Înregistrare la eveniment

Masă rotundă: Cum putem reforma sectorul companiilor de stat?

Data publicării
miercuri, 8 februarie 2023, ora 18.40
soros-md-event-cover

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” vă invită la masa rotundă dedicată subiectului reformelor necesare în sectorul întreprinderilor de stat, organizată în parteneriat cu Fundația Soros Moldova, cu suportul organizației National Endowment for Democracy (NED).

Scopul evenimentului este de a prezenta concluziile și propunerile Expert-Grup pe marginea reformelor necesare în domeniul companiilor de stat și de a dezbate public, alături de reprezentanți ai autorităților publice, societății civile și experți subiectul în cauză, cu accent pe prevederile Strategiei cu privire la administrarea proprietății de stat în domeniul întreprinderilor de stat și societăților comerciale cu capital integral sau majoritare de stat pentru anii 2022-2030, precum și a reformei modului de funcționare a Consiliilor de administrare în calitate de instrument-cheie pentru eficientizarea activității companiilor de stat.


Evenimentul va avea loc pe data de 14 februarie 2023, cu începere de la ora 10:00 în sala de conferințe din incinta hotelului Jolly Alon, str. Maria Cebotari nr. 37, or. Chișinău și se va desfășura în limba română. Traducerea simultană: română-engleză, engleză-română, va fi disponibilă. La eveniment sunt așteptați reprezentanți ai organizațiilor de profil, instituțiilor statului și experți în domeniu.

Documente:

Agenda
pdf 304.11 KB