{ "content": "\x3cdiv class=\"locality\"\x3e\x3cspan\x3eLocalitate:\x3c/span\x3e or. Ştefan Vodă\x3c/div\x3e\x3cdiv class=\"program\"\x3e\x3cspan\x3eProgram:\x3c/span\x3e Array\x3c/div\x3e\x3cdiv class=\"responsible\"\x3e\x3cp\x3eDirectoare de proiect: \x3cspan lang=\"RO\" style=\"font-family: \x26quot;Arial\x26quot;,\x26quot;sans-serif\x26quot;; font-size: 10pt; mso-ansi-language: RO; mso-fareast-font-family: \'Times New Roman\'; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA\"\x3eAliona B\x26Icirc;RNA \x3c/span\x3e\x3c/p\x3e\x3c/div\x3e\x3cdiv class=\"description\"\x3e\x3cdiv class=\"title\"\x3eDescrierea proiectului:\x3c/div\x3e\x3cp\x3eProiectul a avut scopul de a \x26icirc;ncuraja participarea civică a cetăţenilor din comunitate. Astfel, mai multe grupuri de persoane au participat \x26icirc;n amenajarea spaţiului din faţa şcolii de arte \x26bdquo;Maria Bieşu\x26rdquo;. Pentru a-şi atinge obiectivele, elevii au organizat activităţi de colectare de fonduri, iar echipa de proiect a elaborat o strategie pentru mobilizarea comunitară şi utilizarea potenţialului uman \x26icirc;n soluţionarea problemei identificate. Spaţiul din faţa şcolii a fost amenajat cu un loc special de parcare pentru biciclete, bănci, urne pentru gunoi, copaci, etc. Proiectul s-a \x26icirc;ncheiat cu o expoziţie a lucrărilor de artă executate de locuitorii oraşului şi un program \x26icirc;n cadrul căruia invitaţii au aflat rezultatele proiectului. \x3cbr /\x3e\r\nCheltuieli pentru realizarea proiectului \x26ndash; 1 000 dolari SUA (sursa de finanţare: Guvernul Suediei)\x3cbr /\x3e\r\n\x26nbsp;\x3c/p\x3e\x3c/div\x3e" }