fbpx
Tipul evenimentului

Offline

Digital Park
Chișinău, strada Mihai Viteazul 15
Vezi pe hartă

Data evenimentului:

marți, 2 mai 2023, ora 10.00

Reforma ANOFM: O viziune nouă pentru o piață a muncii mai competitivă și inovatoare

Data publicării
vineri, 28 aprilie 2023, ora 16.30
soros-md-event-cover

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” și Ministerul Muncii și Protecției Sociale în parteneriat cu Fundația Soros Moldova organizează marți, 02 mai, ora 10.00, evenimentul public de prezentare a conceptului de reformă a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă cu genericul „Reformarea ANOFM: O viziune nouă pentru o piață a muncii mai competitivă și inovatoare”.

Scopul evenimentului este de a discuta politicile necesare și mecanismele eficiente pentru îmbunătățirea serviciilor oferite de ANOFM pentru anii 2023-2026, astfel încât să fie remediate provocările și dezechilibrele în intermedierea cererii și ofertei pieței de muncă din țara noastră, dar și consolidarea și asigurarea notorietății instituției. În cadrul evenimentului va fi prezentat un sondaj reprezentativ privind percepția beneficiarilor despre activitatea ANOFM și conceptul de reformă al instituției.

Conferința va reprezenta, de asemenea, un loc de dezbatere a viziunii propuse de Guvern pentru consolidarea capacităților instituționale ale Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, eficientizarea finanțării și digitalizarea serviciilor și a măsurilor de ocupare, precum și creșterea finanțării pentru politica de măsuri active până în anul 2026, luând în considerare și contextul statutului de Candidat UE acordat țării noastre.

Transmisiunea live a evenimentului va putea fi urmărită pe 02 mai, începând cu ora 10:00 pe privesc.eu și paginile de facebook: Expert-Grup, Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Fundația Soros Moldova.

Documente:

Agenda
pdf 581.45 KB