fbpx
Tipul evenimentului

Offline

Privește pe

soros-md-event
Clasa Viitorului
Chișinău, Strada Ion Creangă 1
Vezi pe hartă

Data evenimentului:

joi, 1 decembrie 2022, ora 14.00

Discuție publică cu privire la concluziile și recomandările Raportului de evaluare a necesităților Agenției de Recuperare a Bunurilor Infracționale

Data publicării
miercuri, 23 noiembrie 2022, ora 10.47
soros-md-event-cover

Fundația a început să coopereze cu Agenția de Recuperare a Bunurilor Infracționale (ARBI) începând cu anul 2021. În cadrul acestei colaborări, Fundația a oferit, inclusiv, asistență tehnică pentru evaluarea necesităților ARBI în cadrul sistemului de recuperare a bunurilor infracționale.

Autorii Raportului ARBI, Pedro Gomes Pereira și Cristina Ciubotaru, vor prezenta recomandările pentru îmbunătățirea sistemului de recuperare a bunurilor infracționale. În cadrul acestui eveniment urmează să discutăm dacă soluțiile propuse sunt relevante și care sunt opțiunile alternative pentru fortificarea sistemului de recuperare a bunurilor infracționale.

La discuție vor participa: Iulian Rusu, Directorul Centrului Național Anticorupție, Serghei Carapunarlî, Șeful Agenției de Recuperare a Bunurilor Infracționale; reprezentanți ai altor instituții de stat, ai societății civile și ai partenerilor de dezvoltare, experți naționali și internaționali în domeniul politicilor anticorupție și recuperării bunurilor infracționale.